Blog
Pan irlandés
Buenas a tod@s!
seguimos a tope con los últimos rezagados.
Por el momento os vamos dejando algunas cosillas en el facebook para que practiquéis y alguna recomendación.
Hoy os dejamos una recetita sencilla de pan típico de Irlanda. Esperamos que os guste! (por cierto aprenderse una receta típica de aquí, de vuestra casa, para hacérsela a vustra irish family y triunfaréis!!)
Ingredients:
- 1 cup milk
- 1 teaspoon vinegar
- 2 cups all-purpose flour
- 1/2 teaspoon salt
- 1/2 teaspoon baking soda
Directions
- Preheat the oven to 400 degrees F (200 degrees C). In a cup or small bowl, stir together the milk and vinegar. Let stand 10 minutes, or until curdled.
- In a medium bowl, stir together the flour, salt and baking soda. Stir in the curdled milk mixture until smooth. Scrape the dough out of the bowl onto a floured surface, and shape into a disc. Place the disc into a cast iron skillet.
- Bake for 15 minutes in the preheated oven, or until the crust feels firm to the touch.
Enjoy it!!
Venairlanda
0